MENÚ OPCIÓ 1 (25 EUROS) DE DIMARTS A DIJOUS (MINIM 10 PAX)

PRIMER A TRIAR:
Amanida de formatge de cabra
Raviolis de carn amb salsa de pernil ibèric i parmesà
Tataki de tonyina amb caviar de soja i oli de gingebre

SEGON A TRIAR:
Llàgrimes de porc ibèric amb salsa gorgonzola
Melós de vedella amb ceps
Suprema de lluç amb salsa verda i espàrrecs
Carpaccio de vedella amb parmesà i salsa tàrtara

POSTRES

25 €
DE DIMARTS A DIJOUS (MINIM 10 PAX)

Pa i beguda inclosa.   10% IVA inclòs.

-----------------------

 

MENÚ OPCIÓ 2 (30 EUROS)

AL MIG DE LA TAULA:

Amanida de formatge de cabra
Pa de brioix de la casa amb cansalada
Patates braves
Croquetes casolanes
Calamars a l´andalusa
Musclos a la brasa

SEGON A TRIAR:
Peu de porc entarrinat amb oli d´atmelles i pernil ibèric
Cuixa d´ànec amb puré de poma
Suprema de salmó amb salsa yakitori
Carpaccio de bacallà amb olivada

POSTRES

Pa i beguda inclosa.
10% IVA inclòs.

-----------------------

 

MENÚ OPCIÓ 3 (35 EUROS) TOTS ELS DIES (MINIM 10 PAX)

AL MIG DE LA TAULA:

Amanida de temporada
Pernil ibèric amb pa torrat
Croquetes casolanes
Calamars a l´andalusa
Musclos a la brasa
Arròs a la llauna

SEGON A TRIAR:

Ventall ibèric als 4 formatges
Entrecot de vedella a la brasa
Bacallà al pil pil d´all negre
Carpaccio de tonyina amb caviar de soja

POSTRES

Pa i beguda inclosa.
10% IVA inclòs

-----------------------

 

MENÚ OPCIÓ 4 (40 EUROS) TOTS ELS DIES (MINIM 10 PAX)

AL MIG DE LA TAULA:

Pernil ibèric amb pa torrat
Anxoves del cantàbric
Pa de briox de la casa amb cansalada
Croquetes casolanes
Calamars a l´andalusa
Cloïsses amb salsa verda
Fideuà de peix

SEGON A TRIAT:

Filet de vedella amb oporto i foïe
Llenguado amb salsa de ceps
Secret de porc ibèric al pebre verd
Carpaccio de peu de porc i gambes a l´allet

POSTRES

Pa i beguda inclosa
10% IVA inclòs

-----------------------